یکی از دلایلی که معمولا درباره دلیل تاخیر در عرضه آپدیت نسخه های جدید اندروید برای موبایل های قدیمی می شنویم، رابط کاربری اختصاصی کارخانه های سازنده تلفن های اندرویدی (مانند تاچ ویزِ سامسونگ یا سنسِ اچ تی سی) است، که آماده کردن آنها زمان بر است. اما یکی از مقامات بلندپایه شرکت موتورولا می گوید که در حقیقت دلیل اصلی این تاخیرها، سخت افزار گوشی ها است.
در مصاحبه PC Mag با کریستی وایات معاون ارشد رئیس موتورولا، او توضیح نسبتا کاملی را در این خصوص عرضه کرده:
وی می گوید: «وقتی گوگل نرم افزار را ارائه می کند... در واقع این تنها یک نسخه نرم افزاری برای تمام تلفن های عرضه شده به بازار است. و البته همه کارخانه های تولید تلفن همراه هم تقریبا همزمان با رسانه ها و مردم به نسخه جدید سیستم عامل دست می یابند. حالا نوبت به شرکت های تولید کننده می رسد، سخت افزار، بلند ترین و مشکل ساز ترین ستون خیمه سیستم عامل جدید است. انواع و اقسام چیپست به کار رفته در موبایل ها و باندهای رادیویی متفاوت برای کشورهای مختلف جهان، موضوعی هستند که یک شرکت برای عرضه آپدیت جدید اندروید باید بر آنها فایق آید.»
موتورولا کاملا به این قضیه واقف است که مصرف کننده می خواهد که در اولین فرصت ممکن آپدیت اندروید خود را دریافت کند. اما این فرایندی پیچیده است. در اولین قدم پشتیبانی سخت افزاری سر راه مان ایستاده است، در مرحله بعد مشکل، آماده سازی رابط کاربری اختصاصی کارخانه های سازنده است. و سرانجام، موبایل ها باید توسط اپراتور خدمات دهنده دوباره تایید هویت شوند که کاری بسیار زمان بر است.
این سفر طولانی داستانی کوتاه دارد: شرکت های تولید کننده موبایل به سختی تلاش می کنند تا کدنویسی لازم برای پشتیبانی سخت افزاری لازم برای انواع مختلف تولیداتشان جهت کار با سیستم عامل جدید را انجام دهند. و با توجه به اینکه معمولا درایورها و پشتیبانی سخت افزاری پیش بینی شده در سیستم عامل ارائه شده توسط گوگل، تنها شامل حال سری نکسوس می شود، کارخانه ها دردسر فراوانی بابت کدنویسی لازم برای پشتیبانی سخت افزاری انواع مختلف موبایل و تبلت متحمل می شوند.
وی معتقد است که در خصوص بقیه سیستم عامل ها کار بسیار راحت تر است. وایات می گوید که مثلا ویندوز فون تنها از یک نوع چیپست پشتیبانی می کند که همین موضوع به روز رسانی و ارتقاء آن را بر روی دستگاه های قدیمی بسیار ساده تر می کند. اما در خصوص اندروید، در اولین قدم موضوع کاملا وابسته به تنوع چیپست های به کار رفته در تولیدات یک کارخانه است، که بر روی زمان ارتقا محصولات به سیستم عامل جدید تاثیر فراوانی دارد.
کسب و کار سالم و اصولی در اینترنت
:: موضوعات مرتبط:
موبایل ,
,
:: بازدید از این مطلب : 485
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7